27 Ekim 2015 Salı

İELEV öğrencileri Almanya’dan ödüllerle döndü!

Alman televizyon kanalı ZDF'nin bilgi yarışmasına katılan İELEV öğrencileri, Almanya’dan birincilik ve üçüncülük ödülüyle döndü.

Ana dili Almanca olan öğrencilerin katıldığı, ağırlıklı olarak Fen Bilimleri ve Teknoloji, Genel Kültür, Sosyal Bilgiler ve Spor ile ilgili konuları içeren Almanya’nın en popüler çocuk bilgi yarışması “1,2 oder 3” isimli yarışmaya Almanca eğitim veren İELEV (İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı) Eğitim Kurumları 5. sınıf öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci katıldı. İELEV öğrencileri Alman televizyon kanalı ZDF’de yayınlanan bilgi yarışmasından birincilik ve üçüncülük ödülleri alarak yurda döndüler.

BİRİNCİLİK VE ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ İELEV’İN

İELEV Özel İlkokulu ve Ortaokulundan 07 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşen bölüme katılan Eren Mengeş, Roy Emir Yeruşalmi ve Aksel Gülkök yarışmada üçüncü oldular. Yarışmanın 13 Ekim 2015 Salı günü gerçekleşen bir diğer ayağında ise İELEV Özel 125. Yıl İlkokulundan Zoe Aylin Filippidis, Naz Nazlı ve Kaan Oğuz isimli öğrenciler birincilik ödülünün sahibi oldular.
İELEV Eğitim Kurumları öğrencilerinin katıldığı “1,2 oder 3” bilgi yarışması 12.12.2015 tarihinde saat 09.10’da ZDF’den izlenebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder