12 Kasım 2015 Perşembe

2015 ALES sınav giriş belgeleri internette!

ÖSYM, 2015-ALES Sınava Giriş Belgelerini erişime açtı. Adaylar giriş belgelerine ÖSYM’nin internet adresinden ulaşabilecek.

ÖSYM, 2015 ALES sonbahar dönemi sınavı için başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemlerinin tamamlandığını duyurdu.

SINAV 22 KASIM’DA!
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (Sonbahar Dönemi) 22 Kasım 2015 tarihinde yapılacak. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgelerini T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile 12 Kasım 2015 tarihinde saat 14.00’ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilecek.

ÖSYM’den yapılan duyuruya göre;

Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunacaktır. Belge üzerinde adayın fotoğrafı bulunması zorunludur. Adaylar, bu belgelerinin yazıcıdan dökümünü edinirken belge üzerinde fotoğraf olmasına özen göstermelidirler. Adaylar internetten edinecekleri bu belgelerinin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınav günü yanlarında bulundurmak zorundadır. Belgenin ön ve arka yüzünde ÖSYM’nin belirlediği bilgiler dışında herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunmamalıdır. Sınava Giriş Belgesi’ni (fotoğraf görünür bir şekilde) yanında bulundurmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için, adayların sınava girecekleri binanın kapısında sınavın başlama saatinden en az 1 saat önce hazır bulunmaları zorunludur. Adaylara Sınava Giriş Belgesi gönderilmeyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder