17 Aralık 2015 Perşembe

EKPSS atama sonuçları internette!

2015/2 EKPSS/KURA kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına kura çekimi ile engelli memur yerleştirme işlemleri noter huzurunda gerçekleştirildi.

Engelli adaylara özel olarak yapılan 2015/2 EKPSS başvurularının sonucu belli oldu.
Engelli adayların kamuda memur olmasına olanak sağlayan EKPSS kura usulü ile yapılan yerleştirme sonuçları bugün canlı kura çekimi ile belli oldu. EKPSS, kamuya engeli memur alımı için başvurular geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilmişti. Kura çekimi sonrasında ataması yapılan adaylar mutlu olurken, atanamayan adaylar ise 2016 yılı içerisinde yapılacak olan EKPSS atamalarını beklemeye başladılar.

KURA İLE YAPILAN YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN!


2016 EKPSS BAŞVURULARI VE SINAV TARİHİ

Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik” uyarınca Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS 2016) ÖSYM  tarafından 24 Nisan 2016 tarihinde 81 il merkezinde yapılacak. EKPSS’ye; ortaöğretim kurumlarından, yükseköğretim ön lisans/lisans programlarından mezun olan veya EKPSS’nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek durumda olan engelli adaylar başvurabiliyor. 23 Şubat 2016 tarihinde başlayacak EKPSS başvuru süresi 9 Mart 2016 tarihinde sona erecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder