31 Ocak 2017 Salı

Açık Öğretim Lise sınav sonuçları: 2017 AÖL sonuçları MEB sayfasında açıklandı

2017 AÖL sonuçları MEB'in sayfasından yayınlanırken, 23 gündür sınav sonuçlarını bekleyen öğrenciler; derin bir nefes aldı. Sonuçların açıklanmasından sonra öğrenciler notlarını görebilirken, 7 Ocak'ta yapan yoğun kar yağışından ötürü sınava giremeyen öğrenciler için telafi sınavı yapılacak mı sorusu gündemini korumaya devam ediyor. Açık Öğretim Lise sorgu sayfası linki haber içeriğimizde yer almaktadır.

2017 Açıköğretim Lise AÖL sonuçları 30 Ocak Pazartesi günü saat 13:40'ta MEB'in sitesinde yayınlandı. Sonuçların açıklanacağı site haber içeriğimzide yer alırken, telafi sınavlarında son gelişme yaşandı mı? Sınav kayıtları ne zaman bitiyor ve ücret ne kadar haber içeriğimzide yer almaktadır.
SONUÇLAR İÇİN  TIKLAYINIZ
Sınava giremeyen öğrenciler ise sonuçları öğrenen öğrenciler kadar heyecanlı olmaya devam ediyor. Telafi sınavı konusunda kurumdan resmi bir açıklama gelmedi. Açıköğretim Lisesi kayıtları 13 Ocak 2017 tarihinde başladı. Son gün 3 Şubat 2017.
Ücret kayıt bilgilerinde görünürken, kurum 40 lira olarak belirlemiştir.

KAYIT İŞLEMLERİNİ BAŞLATMAK İÇİN  TIKLAYINIZ
Sonuçları cep telefonu üzerinden de öğrenebilirsiniz
Cep telefonu uygulamasında sonuçlar öğrenildiği gibi, takvim (dersler seçme ve sınavlar), kayıt ve yenileme yapılabilir ve sorgulanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder