14 Aralık 2014 Pazar

Enver Yücel’e Küresel Eğitime Katkı Ödülü!

Dünya çapında eğitime katkıları nedeniyle “Küresel Eğitime Katkı Ödülü”ne layık görülen Enver Yücel, dünyada bu dalda ödül alan ilk isim olacak.



Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon’un himayesinde gerçekleşen ve yıl boyunca süren BM faaliyetlerinin ödüllendirildiği UNCA Ödülleri, 16 Aralık 2014 tarihinde New York’ta düzenlenecek törenle sahiplerini buluyor.

Bu yıl ödül alanlar arasında Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Kurucusu ve Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel de yer alıyor.

Yücel’e dünya çapında eğitime sağladığı katkılar sebebiyle BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon tarafından “Küresel Eğitime Katkı Ödülü” verilecek. Enver Yücel, dünyada bu dalda ödül alan ilk isim olacak.

16 Aralık 2014 akşamı New York’ta düzenlenecek ödül törenine BM yetkililerinin yanı sıra, çok sayıda siyasetçi, diplomat, sanatçı ve gazeteci katılacak. Ayrıca gecede dünyanın dört bir yanından gelen gazeteciler için Elizabeth Neuffer Memorial Prize, Ricardo Ortega Memorial Prize, Prince Albert II of Monaco and UNCA Global Prize ve United Nations Foundation Prize ödülleri verilecek.
Önceki yıllarda farklı dallarda ödül kazanan isimler arasında Bill Clinton, Sir Richard Branson, Angelina Jolie, Ted Turner, Nicholas Cage, Mira Sorvino, John Prendergast, Arnold Schwarzenegger gibi isimler yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder